درباره شرکت توسعه یک مپنا
شرکت مپنـا در سال ۱۳۷۱ با هدف اجرای طرحهای نیروگاههای حرارتی تأسیس گردید. تجربههای موفق نیروگاههای اراک و منتظر قائم توسط شرکت مپنـا و همچنین، نیاز روز افزون کشور به انرژی در بخشهای مختلف، وزارت نیرو و سازمان توسعه برق ایران را تشویق به عقد قرارداد ۳۰ واحد نیروگاه گازی با شرکت مپنا نمود. قرارداد ۳۰ واحد نیروگاه گازی بعدها، “طرح سی توربین” در شرکت مپنا نام گرفت.این طرح، در سال ۱۳۷۸، به ارزش بیش از یک میلیارد یورو میان سازمان توسعه برق ایران و شرکت مپنـا و بصورت EPC منعقد گردید. در این طرح که شامل احداث نیروگاه گازی در استانهای مختلف ایران از جمله استانهای تهران، کرمان، فارس، کردستان و خراسان بود، سازمان توسعه برق ایران و شرکت مپنـا اهداف مشترکی را دنبال میکردند. این اهداف شامل انتقال تکنولوژی، طراحی و ساخت تجهیزات در داخل کشور، افزایش توان مهندسی و بهبود دانش مدیریت پروژههای نیروگاهی بود.شرکت توسعه یک مپنا، در سال ۱۳۷۸ در قالب “طرح ۳۰ توربین گازی” در درون شرکت گروه مپنا پایه گذاری شد. با تغییر ساختار گروه مپنا، طرح موفق ۳۰ توربین گازی به عنوان اولین شرکت مستقل در خانواده مپنا، تحت عنوان “شرکت احداث و توسعه نیروگاه های مپنا- توسعه یک” به ثبت رسید و مقرر شد طرح ۳۰ توربين با راهاندازي ۱۶ واحد نيروگاهي با ۲۵۴۴ مگاوات و همچنين پروژههاي طرح چهار نيروگاه در قالب شركت توسعه يك، ادامه فعاليتدهند.شرکت توسعه یک با انجام فعالیت های اجرایی و تخصص نیروگاهی و توليد بيش از ۲۱ هزار مگاوات برق در ۲۷ منطقه کشور، بزرگترین پیمانکار EPC احداث نيروگاههاي گازی در کشور است. آنچه علاوه بر رضایت مشتریان موجب خرسندی و سرافرازی شرکت توسعه یک در اجرای پروژه ها بوده، اهتمام ویژه به تعهدات اجتماعی به ویژه رعایت مسایل زیست محیطی است.
فلسفه وجودی
ارزش آفرینی برای ذینفعان از طریق مشارکت در توسعه پایدار کشور
ماموریت
ما به عنوان یک پیمانکار عمومی در حوزه نیرو و معدن در بازارهای داخلی و منطقه فعالیت می کنیم
چشم انداز
الگو و پیشرو بازار داخلی در حوزه نیرو با تمرکز بر بخش انتقال و توزیع برق به همراه حضور در بازارهای بین المللی و فعال در بخش معدن و ساختمان
من تا ما
ارزش های سازمانی گروه مپنا و توسعه یک
معرفی هیئت مدیره
ساختار سازمانی
خط مشی
شركت احداث و توسعه نیروگاههای مپنا (توسعه یک) به عنوان یکی از اعضای گروه مپنا، سازماني دانشمحور و پیشرو در زمینه طراحی و مهندسی، تامین تجهیزات، احداث، نصب، راهاندازی و نیز بهرهمند از سازوکار تأمین مالی برای اجرای پروژههای نیروگاهی و صنعتی، پست و انتقال نیرو، سیستم های خنک کننده، فرآوری و انتقال آب و انرژیهای تجدیدپذیر بر مبنای قراردادهای EPC(F) است که سیستم مديريت يكپارچه خود را بر اسـاس استانـداردهاي بينالمـللي ISO9001:2015، ISO14001:2015، ISO45001:2018 وISO20000-1:2018 استقرار داده است و تعهد خود را نسبت به موارد زیر اعلام میکند:
– رعایت تمامی الزامات قانونی و سایر الزامات مرتبط،
– بهبود مستمر عملکرد سیستم مدیریت یکپارچه،
– حذف خطر و کاهش ریسک و ایجاد شرایط کاری ایمن و بهداشتی، در جهت پیشگیری از مصدومیت و بیماری شغلی،
– فراهم کردن ساز و کار و بستر مشارکت و مشاوره با کارکنان و ذینفعان،
– حفاظت از محیط زیست شامل پیشگیری از آلودگی و سایر تعهدات خاص مرتبط،
– بهینه سازی مصرف انرژی و منابع،
رئوس اهداف سازمان بهمنظور اطمینان از همسویی با جهت گیری استراتژیک به شرح ذیل میباشد:
- افزایش رضایت مشتریان و بهبود روابط با ذینفعان
- افزایش بهرهوری در مدیریت پروژه
- ارتقای عملکرد مسئولیتهای اجتماعی و HSE
- توسعه محصولات و خدمات جدید و توسعه بازارهای بینالمللی
- افزایش آمادگی و اثربخشی سرمایههای انسانی و همسوسازی فرهنگ و ساختار سازمانی با استراتژی
- ارتقاء ساختار و فرآیندهای پژوهش و فناوری
- ایجاد مشارکتهای ارزشافزا و ظرفیتسازی برای تامین مالی
- توسعه سیستمهای اطلاعاتی یکپارچه و داشبوردهای مدیریتی
- ارایه خدمتمحورفناوری اطلاعات و توسعه و بهبود مستمر آن
- دسترس پذیری و یکپارچگی داراییهای اطلاعاتی با حفظ محرمانگی و مدیریت ریسکهای امنیت
گواهینامه ها
مسئولیت اجتماعی سازمانی
مسئولیت اجتماعی سازمانی (Corporate Social Responsibility) یا CSR به معنای تعهد سازمانها نسبت به جامعه و تأثیر آنها بر جوانب اجتماعی، زیستمحیطی و اقتصادی است .
CSR نشان دهنده تعهد سازمان به ایجاد ارزش برای جامعه و بهبود شرایط زندگی اجتماعی است.
سازمانهای سرآمد به عنوان سازمانهایی پاسخگو، برای شفافسازی عملکردشان در برابر ذینفعان خود و ایفای تعهداتشان در حوزۀ مسئولیت اجتماعی، ارزشهای خویش را ابراز میدارند و اطمینان حاصل میکنند که این تعهدات در سراسر سازمان جاری شوند. به این ترتیب، مسئولیتپذیری اجتماعی برای آنان مزایای دوجانبهای خواهد داشت؛ به طوری که هم سازمان از رویکرد اخلاقیتر و منسجمتری نفع میبرد و هم جامعه و طرفهای ذینفع، نظر و برداشت بهتری از عملکرد و نقاط قوت سازمان خواهند داشت.
همچنین، مسئولیت اجتماعی به عنوان یک عامل سازنده ارتباط مثبت با سهامداران، کنشگران اجتماعی و دیگر ذینفعان در جامعه نیز عمل میکند.
اولین گزارش پایداری شرکت توسعه یک مپنا، به نام آینده پایدار را (دانلود کنید).